Aktiv
Account details
*
*
*
*
*
*
Personal Details
Fields marked with an asterisk (*) are required.

Најнови вести

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
Бегалците во македонските кампови: неизвесност, страв и надеж за подобро утре

Март 22, 2017 Ресурси

Руралната култура - прозорец на светлината

Март 8, 2017 Ресурси

Регионалните депонии – ризик за здравјето

Февруари 15, 2017 Ресурси

Лицата фантоми невидливи за државата

Февруари 3, 2017 Ресурси

Дотраените колекторски системи - закана за езерските води

Јануари 17, 2017 Ресурси

Хаотично спроведување на регулативата за Б-интегрирана еколошка дозвола

Декември 27, 2016 Ресурси

Кинеска мудрост во долината на Радика

Декември 21, 2016 Ресурси

Здравството во канџите на бирократијата

Декември 15, 2016 Ресурси

Покров: Порта за излез од пеколот

Ноември 25, 2016 Ресурси

И покрај заканите, Ромите маршираа и ги предадоа своите барања до Владата

Април 8, 2015 Ресурси

Конкурс за најдобар средношколски медиумски производ „Изрази се преку медиумите“

Март 10, 2015 Ресурси

Денес се одбележува Меѓународниот ден на младите

Август 12, 2014 Ресурси

Конкурс: Европската Kомисија наградува успешни проекти поврзани со интеграцијата на Ромите

Јули 2, 2014 Ресурси

Објавени кратки видеа како дел од иницијативата „Мое тело – мој избор!“

Јуни 30, 2014 Ресурси

На актерката Куртишова не и било дозволено да патува вон земјава

Јуни 20, 2014 Ресурси

Хелсиншкиот комитет го објави извештајот за состојбата со човековите права во Македонија за 2013 година

Мај 28, 2014 Ресурси

Претставен Извештајот за тригодишното работење на Мрежата за заштита од дискриминација

Мај 19, 2014 Ресурси

Декември 4, 2013 Ресурси

Декември 3, 2013 Ресурси

ЗОШТО СЕ ПИШУВА ОВАА БЕЛА КНИГА?

Декември 3, 2013 Ресурси

Шеснаесет дена активизам против родовото насилство

Ноември 25, 2013 Ресурси

Малала Јусафзаи: Ако удриш Талибанец, тогаш нема никаква разлика меѓу тебе и Талибанецот

Ноември 20, 2013 Ресурси

Македонија воведува хемиска кастрација за педофилите

Ноември 14, 2013 Ресурси

Ноември 12, 2013 Ресурси

Деца раѓаат деца

Ноември 11, 2013 Ресурси