Најнови вестиТекстови на уредниците и избор на текстови .


Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home5/aktivmk/public_html/aktiv.mk/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 18
  • 1
  • 2
Prev Next
И покрај заканите, Ромите маршираа и ги предадоа своите барања до Владата

И покрај заканите, Ромите маршираа и ги …

Здружението за јакнење и организирање на ромската заедница „Романо Авази...

Конкурс за најдобар средношколски медиумски производ „Изрази се преку медиумите“

Конкурс за најдобар средношколски медиум…

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста, во соработка со А...

Средношколски конкурс за мултимедијални продукти „Мулти-виа-медиа: Како го градиме соживотот во училиштата“

Средношколски конкурс за мултимедијални …

Ученици и наставници од сите средни училишта во земјата, најдоцна до 27 ...

Конкурс за истражувачки стории поврзани со корупцијата на национално и локално ниво

Конкурс за истражувачки стории поврзани …

СКУП Македонија објавува повик до сите заинтересирани новинари да аплици...

Најнови вести


Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home5/aktivmk/public_html/aktiv.mk/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5